Καλώς Ήλθατε > Πού; > Αγορές >

Persian Carpet

Εθν.Παλ/τσας 63, Σολάρι (δίπλα στο Μαρινόπουλο)
26610 25359

facebook

Η εταιρεία " PERSIAN CARPET" συνεχίζοντας μια μακραίωνη οικογενειακή παράδοση στο χώρο χονδρικής και λιανικής πώλησης χειροποίητων χαλιών, το 2003 επεκτάθηκε στην Ελλάδα με έδρα την Κέρκυρα. Βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι η προσέγγιση του αγοραστικού κοινού με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ένα χειροποίητο χαλί εκφράζει την προσωπική μας κουλτούρα και κομψότητα και όταν αυτό συνδυάζεται με γνώση και πείρα που επιβάλει η μακρόχρονη ιστορία μας, ως εταιρεία γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα και της προσιτές τιμές, έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όποιο χώρο μας εμπιστευτεί ο πελάτης επαγγελματικό η προσωπικό.

 Σε μας θα βρείτε το ιδανικό χαλί για τον χώρο σας κλασσικό η μοντέρνο , νομαδικό, μαλλινομέταξο η ολομέταξο η συλλεκτικό αλλά πάντοτε αυθεντικό. Εισάγουμε τα χαλιά μας απευθείας από τις χώρες παραγωγής Περσία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία κ.α όπου επιβλέπουμε προσωπικά την παραγωγή από το αρχικό στάδιο, δηλαδή από την συλλογή των μαλλιών του ζωικού μεταξιού, του βάμβακα, της βαφής, πάντοτε με φυτικά χρώματα έως την πλέξη και το τελικό φινίρισμα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην καταπολέμηση της παιδικής εργασίας, γιαυτο και συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με οικοτεχνίες που φέρουν την πιστοποίηση  FAIR &CAIR

 Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης με υπευθυνότητα την επισκευή και καθαρισμό κάθε χειροποίητου χαλιού. Απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας εισάγουμε επίσης κατά αποκλειστικότητα από χώρες της Ευρώπης, Βέλγιο Ολλανδία κ.α, χαλιά μηχανής κλασσικά και μοντέρνα,σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση καθώς  επίσης και μοκέτες για τον προσωπικό η επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε στην διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε, ακόμη και να σχεδιάσουμε μαζί την διακόσμηση του χώρου σας.