Καλώς Ήλθατε >

5th Corfu Symposium launch

Το 5ο Κερκυραϊκό Συμπόσιο Διαχείρισης και Μάρκετινγκ Τόπων θα διεξαχθεί στη Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Mon Repos Palace, από τη Δευτέρα 16 μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Αμερικανοί Τουριστικοί Πράκτορες στην Κέρκυρα

Σημαντική επίσκεψη κλιμακίου της ASTA τον Απρίλιο στην Κέρκυρα

Τα εστιατόρια της Κέρκυρας βραβεύονται

Έλαμψε η Κέρκυρα με έξι εστιατόρια στην απονομή βραβείων του FNL - Best Restaurant Awards

Corfu inspires American students

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο το 2005 εγκαινίασε σε συνεργασία με την τότε Τοπική Αυτοδιοίκηση (Γιάννης Τρεπεκλής, Στέφανος Πουλημένος, Χρήστος Σκούρτης κλπ) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Γ.Γ. Σωτήρης Βόσδου), το Διεθνές Φεστιβάλ "Ionian Concerts" όπου μια ομάδα εμπνευσμένων καθηγητών (Τσουγγαράκης, Ξανθουδάκης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης και πολλοί ακόμα που είναι άδικο να μην αναφέρουμε) μετακαλούσαν ξένα Πανεπιστήμια στην Κέρκυρα. Βασικότερος εταίρος όλων ήταν το Bowling Green του Οχάιο που ο καθηγητής Λάμπης Βασιλειάδης είχε καταφέρει να έρχεται με πολυμελή σχήματα καθηγητών και φοιτητών ανελλιπώς μέχρι το 2011. Η προβολή που είχε γίνει για τόσα χρόνια στα αμερικανικά Μ.Μ.Ε. και ο απόηχος των εντυπώσεων των φοιτητών δημιούργησαν ένα brand που λειτουργεί ακόμα στο Οχάιο.

seagull's earliest opportunity

Κέρκυρα, το καθημερινό μου National Geographic.

Ο Τρύγος ξεκίνησε

Στα κτήματα της Λευκίμμης ο κακοτρύγης τρυγιέται δύσκολα μεν (όπως προδίδει το όνομά του) με κέφι, χαρά και αισιοδοξία δε καθώς αναμένεται μια καλή ποιοτικά χρονιά.

Bernadette Mergaerts

Χαιρόμαστε που ζούμε στην Κέρκυρα. Γιατί o τόπος αυτός μεταξύ άλλων έχει την ικανότητα να προσελκύει ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και γιατί η Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας έχει την ικανότητα να δίνει χώρο σ’ αυτά τα ενδιαφέροντα πρόσωπα, να αναδείξουν την ιδιαιτερότητα τους.

Οι κρυφές παραλίες της Κέρκυρας

Μικρές παραλίες προσβάσιμες μόνο με βάρκα ή πεζοπορία (και συχνά καταρρίχηση) κρύβουν ιδιωτικούς παραδείσους δροσιάς και γαλήνης.

Οι νέοι της Κέρκυρας καλπάζουν προς τη δόξα

Μετά την κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα και τον στίβο, ήρθε η ώρα του "ιππικού" για τους αθλητές της Κέρκυρας