Καλώς Ήλθατε >

Οι κρυφές παραλίες της Κέρκυρας

Μικρές παραλίες προσβάσιμες μόνο με βάρκα ή πεζοπορία (και συχνά καταρρίχηση) κρύβουν ιδιωτικούς παραδείσους δροσιάς και γαλήνης.

Οι νέοι της Κέρκυρας καλπάζουν προς τη δόξα

Μετά την κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα και τον στίβο, ήρθε η ώρα του "ιππικού" για τους αθλητές της Κέρκυρας

Η Οδύσσεια εμπνέει και τον Μπομπ Ντίλαν

Η διάλεξη του Bob Dylan για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας από τη Σουηδική Ακαδημία επικεντρώθηκε στην έμπνευση της Οδύσσειας.

O Γαύρος του Μπάρμπα

Πότε ένας γαύρος είναι άρρωστος και πότε είναι άριστος;

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Κέρκυρας στη βιομηχανία του θεάματος

Υποψήφια για βραβείο BAFTA στην κατηγορία “best drama” η δημοφιλέστατη σειρά του ITV “The Durrells”. H Keeley Hawes, η τηλεοπτική Λουίζα Ντάρελ μιλά για την εμπειρία της και για τον ρόλο της Κέρκυρας στην υποψηφιότητα για βράβευση.

Πενταήμερη στην Κέρκυρα, ενθύμιο ζωής

Πενταήμερη στην Κέρκυρα: ενθύμιο ζωής αναρτημένο στο instagram

That's really GREAT

Ο πρώην τερματοφύλακας της Κέρκυρας μας φτιάχνει το κέφι

Κοντραμπάντο από το "Πλους"

Το βιβλιοπωλείο Πλους παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο του Πάνου Καραβίδα "Κοντραμπάντο" από τις Εκδόσεις Φιλύρα. Μια ναυτική περιπέτεια που άλλοι έζησαν κι άλλοι θα 'θελαν να ζήσουν.

spyros gianniotis

Με τα μάτια κλειστά σκέφτεσαι, ονειρεύεσαι, αγωνίζεσαι. Στην περίπτωση του Σπύρου Γιαννιώτη με τα μάτια κλειστά φτάνεις στο στόχο σου. Ακουμπάς το ιδανικό σου. Ο Σπύρος έφυγε από την Κέρκυρα, τον ΝΑΟΚ, την οικογένειά του για να κολυμπήσει στην ανοιχτή θάλασσα των ιδανικών του. Και έκλεισε τα μάτια του, όπως δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγο, στα τελευταία μέτρα του αγώνα της ζωής του. Πονούσε, διψούσε, απολάμβανε. Νίκησε. Με κλειστά τα μάτια. Εμείς όμως οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να βλέπουμε αυτούς που αγωνίζονται δίκαια κι αυτούς που μας αδικούν. Διαβάστε εδώ την αποκλειστική τελευταία συνέντευξη του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, στο περιοδικό του ΝΑΟΚ.

Αρκεί να είσαι εκεί

Κέρκυρα: το μέρος που δεν χρειάζεται να είσαι φωτογράφος για να βγάλεις εντυπωσιακές φωτογραφίες