Καλώς Ήλθατε >

Venetians at Marina's Tavern

Στο ταβερνάκι της Μαρίνας την Παρασκευή το βράδυ και στο Mare Blue το σαββατόβραδο αριβάρει η βενετσιάνικη μπριγάδα.

Αλέξης Γεωργούλης: "Όλοι στην Κέρκυρα ζουν τη Μουσική"

Μια απολαυστική συνέντευξη για την Κέρκυρα με αφορμή τους Ντάρελς, έδωσε πρόσφατα ο Αλέξης Γεωργούλης στο Radio Times, το βρετανικό περιοδικό με τις περισσότερες πωλήσεις. Και τι δε λέει ο διάσημος ηθοποιός για τους Κερκυραίους: είναι όλοι τους τρελοί, χωρατατζήδες που ζουν μέσα στη Μουσική! Λέει κι άλλα: για τα μέρη που του αρέσει να κολυμπάει, να τρώει και να διασκεδάζει. Για την κερκυραϊκή μαγειρική και την ανεμελιά. Μια συνέντευξη - ύμνος για την κερκυραϊκή φιλοξενία.

5th Corfu Symposium launch

Το 5ο Κερκυραϊκό Συμπόσιο Διαχείρισης και Μάρκετινγκ Τόπων θα διεξαχθεί στη Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Mon Repos Palace, από τη Δευτέρα 16 μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Αμερικανοί Τουριστικοί Πράκτορες στην Κέρκυρα

Σημαντική επίσκεψη κλιμακίου της ASTA τον Απρίλιο στην Κέρκυρα

Τα εστιατόρια της Κέρκυρας βραβεύονται

Έλαμψε η Κέρκυρα με έξι εστιατόρια στην απονομή βραβείων του FNL - Best Restaurant Awards

Corfu inspires American students

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο το 2005 εγκαινίασε σε συνεργασία με την τότε Τοπική Αυτοδιοίκηση (Γιάννης Τρεπεκλής, Στέφανος Πουλημένος, Χρήστος Σκούρτης κλπ) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Γ.Γ. Σωτήρης Βόσδου), το Διεθνές Φεστιβάλ "Ionian Concerts" όπου μια ομάδα εμπνευσμένων καθηγητών (Τσουγγαράκης, Ξανθουδάκης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης και πολλοί ακόμα που είναι άδικο να μην αναφέρουμε) μετακαλούσαν ξένα Πανεπιστήμια στην Κέρκυρα. Βασικότερος εταίρος όλων ήταν το Bowling Green του Οχάιο που ο καθηγητής Λάμπης Βασιλειάδης είχε καταφέρει να έρχεται με πολυμελή σχήματα καθηγητών και φοιτητών ανελλιπώς μέχρι το 2011. Η προβολή που είχε γίνει για τόσα χρόνια στα αμερικανικά Μ.Μ.Ε. και ο απόηχος των εντυπώσεων των φοιτητών δημιούργησαν ένα brand που λειτουργεί ακόμα στο Οχάιο.