Καλώς Ήλθατε > Πού; > Διαμονή > Βίλες & Διαμερίσματα >

Villa Fioretta

ΣΑΜΑΣ Α.Ε.
Υπεύθυνος: Σταμάτης Δόικας
Μάρμαρο, Κέρκυρα 49100
Τηλ:306944271314
Email: info@traditionalvilla-corfu.com

website

Χτισμένη στην κορυφή λόφου με πανοραμική θέα στο λιβάδι του Ρόπα.

Στο δυτικό τμήμα της Κέρκυρας και νοτίως της Παλαιοκαστρίτσας η “Villa FIORETTA” περιμένει να σας υποδεχτεί για τη διαμονή σας και τη διεξαγωγή των κοινωνικών σας εκδηλώσεων.

 Η “Villa FIORETTA” βρίσκεται στην κορφή ενός καταπράσινου, ηλιόλουστου ορεινού όγκου με πανέμορφη πανοραμική θέα, ανοικτό ορίζοντα και οπτική επαφή με τα γύρω χωριά, το λιβάδι του Ρόπα αλλά και την πόλη της Κέρκυρας.

 Η “Villa FIORETTA”, ένα κερκυραϊκό παραδοσιακό νεόδμητο πέτρινο κτίριο μέσα σε ιδιοκτησία 11,5 στρεμμάτων, υπόσχεται να σας προσφέρει τις απολαύσεις της φύσης, της χαλάρωσης και της απόλυτης ηρεμίας, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τις ιδιωτικές σας στιγμές.

Mέσα σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον από ελιές, οπωροφόρα, πουρνάρια, κουμαριές και κυπαρίσσια, με ιδιαίτερο μικροκλίμα (χαμηλή υγρασία και διαρκής δροσιστικός άνεμος), η “Villa FIORETΤA” σχεδιάστηκε σε αρμονία με την παραδοσιακή γεωμετρική μορφή και κλίμακα μιάς αμιγώς πέτρινης οικίας. Κατασκευάστηκε σε μεγάλο βαθμό από επί τόπου εξαχθέντα φυσικά υλικά (πέτρα και ξυλεία), διατηρώντας τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά της πέτρινης αρχιτεκτονικής και ενσωμάτωσε όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης πολυτελούς κατοικίας.