Ο Νίνος δεν είναι μια ψησταριά ή μια ταβέρνα σαν τις άλλες. Είναι η ζωντανή ιστορία του "μαγέρικου" της πόλης. Μια ιστορία που ξεκίνησε να γράφει πριν από αρκετές δεκαετίες η Χρυσή, μια καταπληκτική μαγείρισα της Κέρκυρας.
Σήμερα η επιχείρηση διευθύνεται από την οικογένεια του Νίνου κι αυτό φαίνεται κάθε στιγμή. Πολύ ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα, δικό τους κρασί, εξαιρετικά μαγειρευτά από τα χεράκια της Νατάσσας και ίσως το καλύτερο σουβλάκι του νησιού.
Η επίσκεψη στον Νίνο (ή Χρυσή όπως το ξέρουν οι παλιότεροι) είναι must για οποιον έλθει στο νησί.
Ανοιχτό όλη μέρα, φαγητό και σε πακέτο.