Αν νομίζετε ότι τα τσιπουράδικα είναι προνόμιο άλλων περιοχών, είστε ... αλλού. Τσίπουρο παράγεται στην Κέρκυρα τουλάχιστον από το 1456 σύμφωνα με τα Γενικά Αρχεία Κέρκυρας.
Ο Σάκης είναι από απέναντι και ξέρει από καλό τσίπουρο.
Η "Αυλή" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, γι' αυτό όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα. Η εγγυημένη ποιότητα του φαγητού, η ευγένεια και το χαμόγελο στο σέρβις καθώς και οι πραγματικά καλές τιμές θα σας φτιάξουν τη διάθεση και πάντα θα θέλετε λίγο περισσότερη γεύση "αυλής" στο φαγητό σας.