Καλώς Ήλθατε > Επίκαιρα >

Oι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι

Mar 15, 2018

Διαβάζουμε στα ΜΜΕ ότι ξέσπασε ο Έκτορας Μποτρίνι ενάντια σε όσους καταγγέλλουν το γεγονός ότι στην τηλεοπτική εκπομπή του Antenna Hell’s Kitchen, πετούν τα φαγητά και δεν τα δίνουν στους άστεγους. 

Ο Έκτορας με αστέρι Michelen και αρκετούς χρυσούς σκούφους, γιος του Ετρούσκο Μποτρίνι, Κερκυραίος με ιταλικό αίμα, σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που "μασάει" στον αυξανόμενο λαϊκισμό της εποχής. Μεγαλωμένος σ' έναν τόπο που εκτιμά τον συνάνθρωπο και την ποιοτική ζωή, προχωρά, εξελίσσεται και πετυχαίνει στη ζωή του γιατί στηρίζεται στα εφόδια που του έδωσε η οικογένεια του και η Κέρκυρα. Μαζί με τον Σάκη Ρουβά, κυριαρχούν στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο της showbiz γιατί έχουν το σημείο υπεροχής, την κερκυραϊκή καταγωγή τους.

"Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν.

Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έκτορας Μποτρίνι.