Καλώς Ήλθατε > Επίκαιρα >

Αυτό τον χειμώνα τα καλύτερα στην Κέρκυρα θα συμβούν "σε κλειστό κύκλο"

Nov 05, 2018

“ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ”
Φεστιβάλ Πιάνου τις Τετάρτες | 7 Νοεμβρίου - 19 Δεκεμβρίου
Ιόνιο Πανεπιστήμιο | Φιλαρμονική Καποδίστριας | Piano Plus Festival

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Καποδίστριας και το Piano Plus Festival, σας προσκαλούν στη νέα εκλεκτή σειρά συναυλιών πιάνου με την επωνυμία «Σε Κλειστό Κύκλο».

Τα ρεσιτάλ απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την καλλιτεχνική εξέλιξη προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών αλλά και αποφοίτων του Τμήματος που διαπρέπουν επαγγελματικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Κλειστός Κύκλος συμβολικά αναφέρεται τόσο σε ειδικό ρεπερτόριο όσο και στην ιδιαίτερα γοητευτική αίθουσα της Φιλαρμονικής Καποδίστριας που εμπνέει τους καλλιτέχνες σε μια στενή, σχεδόν προσωπική σχέση με το κοινό.

Η αυλαία θα ανοίξει την Τετάρτη με τον Καθηγητή Λάμπη Βασιλειάδη στις 9.00 το βράδυ, στις 7 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια και για κάθε Τετάρτη μέχρι την 19η Δεκεμβρίου οι Ανδρέας Ξενόπουλος (14.11), Δήμητρα Κοκκινοπούλου (21.11), Άννα Αλβίζου-Μαρία Βέγκου (28.11), Εβίτα Μανιατοπούλου (5.12), Νίκος Λαβασάς (12.12) και η Εύα Πανάγου (19.12) θα «κλείσουν» τον Κύκλο με ερμηνείες υψηλής αισθητικής που ενώ διατηρούν μοναδικά και προσωπικά στοιχεία, έχουν ταυτόχρονα κοινές αναφορές στην Ρωσική Σχολή, στον Victor Karpovich Merzhanov αλλά και στην πιανίστα Hideyo Harada με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία.

Αίθουσα εκδηλώσεων Φιλαρμονικής Καποδίστριας
Αγίων Πατέρων 13, Κέρκυρα
Ώρα έναρξης 21:00 | Γενική είσοδος 5 ευρώ
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για κάθε συναυλία θα διατίθενται 50 εισιτήρια. Εισιτήριο διαρκείας με μειωμένη τιμή 25 ευρώ για είσοδο και προτεραιότητα σε όλες τις συναυλίες. Παραγγελία εισιτηρίων διαρκείας τηλεφωνικά στο 2103460830 καθημερινά 08:00-14:00.

Πληροφορίες και πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στη διεύθυνσηwww.pianoplusfestival.gr